Testimonials

  • Het mooie van het werken met Harry is dat hij niet alleen zijn eigen uitgebreide marketingkennis inbrengt maar daarvoor ook zijn netwerk aanspreekt. Hij durft daarbij over een specifieke casus te sparren om tot het beste marketingadvies te komen. Een absolute meerwaarde voor zijn klanten. Daarnaast heb ik hem leren kennen als een kordate beslisser en weet hij te inspireren en te enthousiasmeren.
  • Het was voor een relatief kleine organisatie als Kiwi personeelsgroep een voorrecht en groot voordeel even te mogen “leunen” op een ervaren marketeer bij de ontwikkeling van ons marketingbeleid en –plan. Harry heeft ons boven onszelf uitgetild en meer van onze werkelijkheid laten zien.
  • Harry denkt goed mee en heeft door zijn rijke (internationale) ervaring een enorme koffer vol met tips en adviezen die hij graag met je deelt. Hij kan op verschillende niveaus goed meedenken: strategisch en ook heel praktisch. Daarnaast is hij ook een hele fijne persoon om mee samen te werken.
  • Harry is een goede marketingstrateeg. Hij doorziet snel de marketingproblemen van een onderneming en is goed in staat daar een heldere lijn in te krijgen. Door zijn ervaring met marktonderzoek kan hij ook goed onderzoeksresultaten beoordelen en vertalen in praktische aanbevelingen. Ik heb met veel genoegen met hem samengewerkt bij een positioneringsproject voor een organisatie.
  • Na diverse marketingadviestrajecten met Harry te hebben doorlopen, heb ik ervaren dat Harry razendsnel weet te schakelen van theorie naar praktijk. Vanuit diverse modellen, gecombineerd met zijn internationale marketingervaring, weet hij snel een praktische vertaalslag te maken naar gerichte strategische marketingkeuzes. Inspirerend en zeer waardevol voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of branche. Harry is een echte professional die zich voor de volle 100% inzet, zeer betrouwbaar en loyaal is.